Menu

Weekendschotel

Verkrijgbaar van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december 2019

€ 24

Vol au Vent

Graag reserveren!

Hapjes & tapas

Chili con / sin Carne € 17

Pasta al ragù € 19

Bordje charcuterie & kaas € 16

Tapasbordje € 18

Bordje Serranoham & Manchegokaas € 12

Rillette (70% gans-30% varken) met toastjes € 10

Mediterraanse balletjes € 6

Kaasassortimentje € 18

Gentse pistolet met gehakt en Tierenteyn € 6

Iberico Belota 36md gerijpt € 26

Chocolademousse € 7

Chocolade Moelleux € 9

Handgepelde Andalusische amandelen € 6

Brusschetti € 10

Kroketjes naar keuze; zie kaart € 7,50/19

Garnalencocktail € 20

Balletjes in verse tomatensaus € 19

Gerookte zalm € 15

Bordje Olijven en Pepperoni € 9